Blog

  • Klikime: 0

Produkte gluten-free në Cineplexx Albania

Shkruaj një koment

Një lajm i gëzueshëm në këto vigjilje Krishtlindjesh vjen nga kinemaja Cineplexx Albania pas disa kërkesave specifike nga të vegjël e të rritur me intolerance ndaj glutenit, në një treg ende të paedukuar plotësisht rreth nevojave specifikeve të konsumatorit. Në Cineplexx Albania do të mund të gjeni produkte Gluten Free, për t’i konsumuar teksa shikoni filmat tuaj të preferuar.

Faleminderit nga zemra Cineplexx Albania!

Ne sot dolem nga kinemaja me te lumtur dhe me më shume besim!

#glutenfreealbania, #glutenfreealbaniaspirit, #cineplexxalbania, #pagluten

Thuaj diçka këtu...
Anullo
Identifikohu me
ose postoni si mysafir
Duke ngarkuar komentin... Komenti do të rifreskohet më pas 00:00.

Bëhu i pari që komenton.