Blog

  • Klikime: 0

Furra e bukes "Someg" heq buken pa gluten

Shkruaj një koment Me administratorin e pergjithshem, z. Ibrahim Yzeiri te furres se bukes "Someg" zhvilluam nje bisede per rendesine e sigurise ushqimore ne pergjithesi dhe ofrimin e produkteve 100% pa gluten, qe nga menyra e prodhimit deri te ofrimi i tyre te klientet me keto nevoja te vecanta. Ne bashkepunim te ngushte me Gluten-free Albania dhe me ekspertet e fushes do te sigurojme ne nje moment te dyte, pas trajnimeve perkatese ofrimin e produkteve 100% pa gluten. P.s Harrojeni buken pa gluten te furrat e bukes ne Shqiperi per ca kohe.
Thuaj diçka këtu...
Anullo
Identifikohu me
ose postoni si mysafir
Duke ngarkuar komentin... Komenti do të rifreskohet më pas 00:00.

Bëhu i pari që komenton.