Restorante

Laguna e Vjetër

Gluten-free: Ka opsione
Kategoria: Restorant Familjar
Lloji i Kuzhinës: Ushqim Deti, Tradicionale Shqiptare
Adresa: Dalja nga ura Matit "Berluskoni", 2 km nga rruga nacionale në drejtim Gurëz
Qyteti: Gurëz, Lezhë
Faqja Web: https://www.facebook.com/Laguna-e-Vjet%C3%ABr-209580505902965/
Telefon: 067 408 9111

1 përshtypje përdoruesi

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
E testuam dhe e shijuam shumë porosinë!
 · 06.07.20
Përshtypja juaj
Nëse ju rastis të shkoni në Patok te "Laguna e Vjetër", mund të hani pa merak peshk me patate apo sallatra të ndryshme të pakontaminuara me gluten! Pronari që ishte edhe kuzhinieri, ishte njohës shumë i mirë i gatimit për personat me çeliaki. Ne gjithsesi e testuam dhe e shijuam shumë porosinë!
Shfaq më shumë
2 nga 2 njerëz e vlerësuan përshtypjen e mëposhtëm të dobishëm