Restorante

Bujtina jonë

Kategoria: Restorant Familjar
Lloji i Kuzhinës: Tradicionale Shqiptare
Adresa: Ne fund te Liqenit Artificial, 100 m mbas shkolles “Wilson”
Qyteti: Tiranë
Faqja Web: https://www.instagram.com/bujtinajone/
Telefon: 069 207 5646 / 067 20 5 29 86

1 përshtypje përdoruesi

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Bujtina Jonë
 · 05.11.19
Përshtypja juaj
Në këtë restorant, përveç mishit të zgarës të cilin e lyenin me gjalpë fshati, kemi ngrëne edhe oriz të thjeshtë, ku shefi i kuzhinës na e ka gatuar në një enë të veçantë me vaj ulliri dhe sa herë që shkojmë na pyet “Doni orizin pa gluten?”
Shfaq më shumë
1 nga 1 njerëz e vlerësuan përshtypjen e mëposhtëm të dobishëm