Jeta pa gluten kur je fëmijë

lexo më shumë
  • Klikime: 0

Jeta pa gluten kur je femije

Dikur besohej se semundja e celiakise prekte vetem femijet, e cila ne nje moment te caktuar edhe mund te mposhtej. Ah sikur te ishte e vertete! Por ne tani e dime fare mire se kjo semundje, kjo intolerance, prek burrat, grate dhe femijet e te gjitha moshave dhe racave. Dhe per fat te keq, ajo ende nuk mund te mposhtet, por mund te trajtohet vetem permes dites pa gluten. Pra dieta pa gluten eshte JETIKE.

lexo më shumë