Supermarkete

Supermarkete

Nje nga pyetjet më të shpeshta që na bëhet në inbox, sidomos nga të huajt, është se në cilat markete apo supermarkete mund të gjejne produkte pa gluten në Tiranë.

Ju mund të gjeni një gamë të gjerë produktesh pa gluten në disa markete dhe supermarkete të ndryshme si Conad Albania, SPAR Albania, Rosman & Lala, Baronesha, supermarketi BioJu, Big Market, marketi Bio Center. Shumë prej këtyre produkteve pa gluten, janë produkte të certifikuara. Nëse dini dyqane të tjera, që orfrojne produkte pa gluten, mirëpresim sugjerimet tuaja.