Ushqime me gluten

Ushqime me gluten

 • Gruri *Ku përfshihen, niseshte gruri, krunde gruri, embrion gruri, grurë i plasaritur, proteinA të hidrolizuara gruri
 • Elb
 • Thekër
 • Triticale (përzierje midis thekrës dhe elbit)
 • Produkte të tjera gruri
 • Niseshte
 • Gruri i bardhë
 • Ushqime të përpunuara që përmbajnë grurë, thekre, elb
 • Koncentrate që përdoren për gatim kryesisht të supave
 • Orizi kaf
 • Të gjitha llojet e patatinave
 • Ëmbëlsirat
 • Sallami, salsiçe (me përjashtim të rasteve kur është përcaktuar në etiketë “pa gluten”)
 • Salcë me lëng mishi
 • Peshk i imituar
 • Biskota me drithëra
 • Oriz i përzier
 • Suprat
 • Salcë soje
 • Perime me salcë
Uthulla ka shpesh gluten
lexo më shumë
 • Klikime: 0

Uthulla ka shpesh gluten!

Duket e pabesueshme, por është e vërtetë (kete mund ta vërtetoni lehtësisht edhe me nje kërkim fare te thjeshte ne internet), UTHULLA ka shpesh gluten. Ne lidhje me postimin e mëparshëm, se cili nga perberesit e sallates mund te

lexo më shumë